Vad är SUP?

StandUpPaddleboard eller SUP som det förkortas är en träningsformsom har blivit mycket uppmärksammadi Europa och särskilt i Sverige. StandUpPaddleboardfungerar som så att användaren står på en speciell surfingbräda och har en paddel som färdmedel.
Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du ha din paddle i alla olika typer av vatten. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att bruka din SUP, beroende på vattnet som du har din StandUpPaddleboard i.
Stand Up Paddleboard
När du ska utöva SUP är det viktigt att välja rättpaddle board. Du kommer att märka stora skillnader medpaddleboard om du har valt enSUP board som är anpassad för din SUP aktivitet.SUPfinns både som uppblåsbar eller i komposit. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddle board är gjord för högre hastighetskompetens, har bättre glid och är bättre att ha om du vill undvika attfylla upp din paddleboard varje gång och vill ut på vattnet direkt.Den stora fördelen med en uppblåsbarpaddleboard är att den är enkel att förvara och att den är lätt att ta med och utforska nya vattendrag när du reser.Paddla SUP i Stockholm, SUP paddling på Kungsholmens lugnaste vatten.
Testa på SUP Yoga
SUP finns i olika varianter och med den anpassningsbaraSUPbrädanfinns alla möjligheter att utveckla träningsformen.En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på dinpaddle.Träningsformen SUP Yoga är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.
PaddleStockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. I många av Stockholm SUP skärgårdar har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddleboard Stockholm runt.Standup paddling är en aktivitet som är till för både unga och gamla och som bidragit till en kulträningsform och aktivitet att göra när det är fint Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärStandUpPaddle ett bra val som passar föralla.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *