Vad är SUP?

SUP står för StandUpPaddleboardoch är en sportsom har blivit mycket uppmärksammadi Europa och särskilt i Sverige. Paddleboardinnebär att användaren står på en speciell surfingbräda och har en paddel som färdmedel.
Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du ha din paddelbräda i alla olika typer av vatten. På grund utav detta ges fler möjligheter att bruka din paddelbräda, beroende på vilkenvattentyp som du har din paddelbräda i.
SUP BoardInformation before paddling big inflated SUP. Opposite Karlberg Palace,  Stockholm, Sweden. - YouTube
Det viktigaste för SUPär att välja enbrapaddle board. Det gör stor skillnad i användandet avSUP om du har valt enpaddelbräda som passar perfekt för din SUP aktivitet.Paddleboardär tillgängliga i två olika varianter. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddelbräda är tillverkad för högre fart, har bättre glid och är fördelaktig om du vill slippafylla upp din SUP varje gång och kan komma ut snabbare i vattnet.Den stora fördelen med en uppblåsbarpaddleboard är att den är enkel att förvara och du kan ha med den på resan och provapå nya SUP möjligheter dit du reser.
SUP – SUP Yoga
Inom SUP kan du göra det mesta och med den specialdesignadeSUPbrädanfinns alla möjligheter att utveckla träningsformen.Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på enpaddle.Fenomenet SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.
StandUp Paddle Stockholm SUP
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms vattendrag har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddle Stockholm runt.SUP är en aktivitet som passar både unga och gamla och som skapat en kulträningsform och aktivitet att göra när det är strålande Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärStandUpPaddleboard ett bra val som passar föralla.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *