SUP – Vad är det?

SUP står för Stand up paddle boardoch är ettfenomen som har blivit mycket uppmärksammad i Europa och särskilt i Sverige. Paddleboard innebär att användaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och har en paddel som färdmedel.Aqua Marina SUP Racing Fin | Accesoriess | modernSport.pl
Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du använda din paddelbräda i alla olika typer av vatten. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din StandUpPaddleboard, beroende på vad för typ av vatten som du har din StandUpPaddleboard i.
SUP Board
För att få ut det mesta av en SUP upplevelse är att välja rätt paddelbräda. Upplevelsen skiljer sig stort med SUP om du har valt en paddelbräda som passar perfekt för din SUP aktivitet. SUP finns i hårt material eller som upplåsbar. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddle board är tillverkad för högre hastighet, har bättre glid och är fördelaktig om du vill undvika att blåsa upp din paddleboard varje gång och kan komma ut i vattnet snabbare. Skillnaden med en uppblåsbar paddleboard är att den är smidig att förvara och du kan ha med den på resan och prova på nya SUP möjligheter dit du reser.
SUP – SUP Yoga
SUP finns i olika varianter och med den smarta paddleboard står dörrarna öppna för att paddla på nya sätt. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på en paddleboard. Träningsformen SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationenav balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.
SUP Stockholm
SUP är väldigt populärt i Stockholm. I många av Stockholms vattendrag har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddle Stockholm runt. Standup paddling är en aktivitet som är till för både unga och gamla och som bidragit till en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är strålande Stockholms väder. Beroende på vilken typ av vatten du än väljer är StandUpPaddleboard ett bra val som passar för alla.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *