Estetikkliniken

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi erbjuder det mesta inom skönhet och estetik. Hos oss på vår klinik verkar legitimerad personal som behandlar områden inom fillers och botox. Skönhetsklinikenspersonal utmärker sig för deras specialisering och moderna metoder på behandlingar inom skönhet.Paris Klinik - Specialister på Fillerbehandlingar i Göteborg
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer.
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och vår behandling som du gör på vår klinik. Vi strävar mot att bli ett alternativ för dig som vill välja en klinik i Göteborg med fokus på skönhet och bodysculpting.

Bästa fillers Göteborg
Inom fillers Göteborg finns en mängd olika skönhetskliniker i Göteborg som har fillers erbjudande, men som saknar kompetens. På vår skönhetsklinik finns legitimerad behandlingspersonal som behandlar din önskan om vi ska ge dig de bästa fillers i Göteborg.
Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyrasom är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras.
Vi gör allt för att våra certifierade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom de flesta områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads beautyclinics har att erbjuda.

BästaBotox i Göteborg
På vår skönhetsklinik i Göteborg erbjuder vi även Botox. Botox är ett toxin som man behandlar med oftast i ansiktet för att påverka olika områden och ändra musklernas form, men kan även användas för svettbehandling på olika områden av kroppen. Under de senaste åren har botox behandlingar som innebär lyft ökat i popularitet på skönhetskliniker Stockholm, skönhetskliniker Göteborg och i övriga städer. Botox behandling med lyft för ögonbryn, läppar och mungipa har varit speciellt efterfrågat på vår skönhetsklinik i Göteborg.
Botox är användbart till mer saker än endast skönhet. Botox behandlingar har visat sig vara effektiva mot fler muskelområden än ansiktet. Botox är bra mot exempelvis huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i muskler som är överspända. En vanlig behandling som vi får göra på vår skönhetsklinik är exempelvis botox i pannan som gör att dina muskler slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till symptom som migrän.

BästaAnsiktbehandling i Göteborg
Förutom våra behandlingar med botox och fillers, behandlar vi hela ditt ansikte på vår skönhetsklinik Göteborg med microtoxin. En microtoxin behandling kan motverka skönhetsfel, ge ansiktet ett lyft eller för att motverka synliga åldersförändringar för att välja några utav skälen till en behandling på en skönhetsklinik. Främst använder vi oss av microtoxin för att rengöra ansiktet och behandla huden med små doser av botox för att släta ut förekommande rynkor som stör profileringen. En ansiktsbehandling på vår klinik ger en noggrann rengöring av dina porer, ökad stimulans i ditt ansikte och en finare lyster för att nämna några av fördelarna med en ansiktsbehandling hos oss. Efter en ansiktsbehandling på vår skönhetsklinik minskar dina porer och din hy stärks och får ett märkbart lyft med ett vackert ”glow”.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *